2021-2022 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI BUGÜN SONA ERİYOR

2021-2022 eğitim öğretim yılı bugün sona eriyor.Eğitim öğretim yılı boyunca öğrenci,öğretmen ve velilerimiz çok çaba sarfettiler.Emeklerinizden dolayı hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum.Bugün itibariyle tatiliniz başlıyor.Tatilinizi dinlenerek,eğlenerek,bolca kitap okuyarak geçirin.Annelerinize  ve babalarınıza ev işlerinde yardım edin.Tatil sorumlulukların bir tarafa atıldığı bırakıldığı bir dönem değildir.Hepinize iyi tatiller diliyorum.Sağlıcakla kalın.

Serkan SÜREN

Okul Müdürü