İstiklal İlkokulu
GÜNDOĞDU MAHALLESİ 5789 SOKAK NO 10/A AKDENİZ/MERSİN

VİZYON

İstiklal İlkokulu olarak hedefimiz, ana okul yaşlarından başlayarak, İlkokulun son sınıfına kadar sağladığımız eğitimle, güçlü bir kimliğe sahip, başarıyı hedefleyen, yenilikçi, yaratıcı, lider olabilen, toplum tarafından takdir edilen, Atatürk ilke ve inkılaplarına bağlı, ahlaklı bireyler yetiştirmektir.

MİSYON

Geleceğin dünyasına şekil verecek, çalışkan, ufku geniş, sağlam karakterli, dürüst, okuyan, inceleyen, araştıran, mili ve evrensel değerleri tanıyan benimseyen, araştırmacı, sorgulayıcı, kendi düşüncelerini savunurken başkalarının düşünce ve haklarına saygı gösteren, görev ve sorumluluklarının bilincinde olan örnek öğrenciler yetiştirmek.

BAŞARILAR

2018-2019 Eğitim Öğretim yılı 2 Öğrencimiz BİLSEM´e yerleşmiştir. 2018/2019 Eğitim Öğretim yılı İlkokullar Arası İFET yarışmalarında 2. Sınıflarda İlçe İkinciliği İl Dördüncülüğü. 2018/2019 Eğitim Öğretim Yılı ´Her Çocuk Bir Şiir´ yarışması, 4 sınıflarda ilçe birinciliği, 1. sınıflarda ilçe ikinciliği.
Öğretim Şekli :Normal öğretim

Normal öğretim

Ders Başlama ve Bitiş

Sabah ders başlama:08:20, ders bitiş:13:00 Öğle ders başlama:13:00 Ders bitiş: 18:00

Klima

Okulumuz Mersin ili merkez ilçesi olan Akdeniz ilçesinin merkezindedir.

Yerleşim Yeri Bilgisi

Okulumuz Akdeniz ilçesinin merkezinde, Siteler mahallesi 5659 sokaktadır.İlçemizin nüfusu 290.463´tür.